S H O W S 

32190945_10213365124096526_6121316024529
THE TINUS SHOW

Årets absolutte best-seller, er 'THE TINUS SHOW'. Han medbringer selv lydanlæg og afvikler og leverer et betagende sangshow, kun afbrudt af muntre kommentarer og lumre vittigheder. Et potpouri af gamle viser, storslåede musical numre, swingende jazz og masser af gammeldaws cabaret. En helhedsoplevelse på 20-30 min.

Tinus har en højtudviklet timing, bh'en fuld af rappe replikker og et altid sjask vådt glimt i øjet. Desuden besidder han en veltrænet situationsfornemmelse, der altid går lige til stregen og aldrig over!

Vi garanterer at der ikke blir et sæde tørt!

Showet kan bestilles på dansk eller engelsk!

Varighed: 20-30 min.

FOREDRAG_TINUS_UDENTEKST (1).jpg
'Drag Me To Life' SHOW-FOREDRAG
Du har nu mulighed for at få Tinus ud og holde sit betagende show-foredrag.
Efter 30 minutters mini-koncert med gamle showtunes, jazz og lumre viser, sminker Tinus af og holder sit betagende og ærligt  foredrag om hvad der gemmer sig bag masken.
Hvad møder han af fordomme og udfordringer ved at være Danmarks førende drag-artist?
Med en fortid fuld af mobning, modgang og alvorlige udfordringer, fortæller Tinus om hvordan man overlever og følger sin drøm. Han går i detaljer med, hvordan man vender modgang til styrke og opnår sine mål i livet uden at knække nakken. 
Forbered dig på en stærk og motiverende fortælling om vejen mod succes. 
Foredraget inkluderer Tinus i fuld drag og en afslutning med Spørgsmål&Svar.
Varighed: 90 min.

 

Skærmbillede 2018-11-14 kl. 12.31.05.png

TINUS' JULESHOW

 

Lad Tinus stå ved roret, når din aften skal have et ekstraordinært tvist.

Med sine mange år på bagen, kan du trygt læne dig tilbage og nyde et altomfattende indslag, når du næste gang holder fest.

Med et væld af både julesange, jazz og cabaret, kommer vi hele traditionen rundt. Sangene bliver kun afbrudt af nærværende jokes, muntre indslag og kække kommentarer. 

Denne pakke kan også kombineres med Tinus' to bedste sangere/komikere Michelle Djarling og Ann Farholt , hvilket udgør trioen 'The WonderBroads'.

Varighed: 20-25 min. 

39760507_10155743001182467_7883365918657
BURLESQUE SHOW 

Tinus er uden tvivl Danmarks bedste female impersonater. Han har levet af at udgive sig for at være en kvinde i 10 år og er flere gange kronet som landets bedste.

Tinus' karakter er altid elegant, glamouriøs, forførende og opløftende! En respektfuld Dame af den gamle skole, der bestemt ikke bange for at lide for skønheden.

Han er dedikeret og tro mod 1920'erne -1940'nes største ikoner og leverer altid kæbe-tabende underholdning i storslåede kostumer fra samme tid. 

Se illusionen af en uforståeligt smuk kvinde spadsere hen over scenen, til bigbandets bumpende rytmer. Betragt hvordan hver enkelt beklædningsgenstand langsomt tages af, mens øjenkontakten står stift på forreste række!

Tinus har det sorte bælte i teasing og skåner ingen for sine farlige former!

Du har mulighed for at vælge mellem en bred vifte af impornerende burlesuqe acts!

Varighed: 5-7 min.

IMG_9464.JPG
KOMISK BURLESQUE SHOW

Georgina er en af Tinus' nyeste karakterer. Hun er en standhaftig lille julegodte med byens bedste bajonskinker, svøbt i net. Hun synger frække sange, gør dig søsyg med sin valdrende popo og svinger sine yndige attributter i takt til big bandets bumpende rytmer. Der er med garanti ikke et sæde tørt, når Georgina ruller sig ud!

Hun kan bookes som solo burlesqueshow, minikoncert, minikoncert incl burlesqueshow, værtinde, conferenciøse eller bare et muntert input i dit arrangement. 

Hun er perfekt til julefrokoster og polterabents!

Varighed: 6-45 min. 

CABARET SHOW

Tinus' største hjertebarn og store stolthed, må siges at være Cabaret Bohemia! Han etablerede cabareten for første gang i 2011 og den har siden da kun vokset sig større og smukkere. Den har siden da været landet rundt og imporneret danskerne med sin store alsidighed og sit professionelle indhold! 

Cabareten rummer alt fra burlesque, drags, syngepiger, magi, akrobatik, stand-up, komik og dans.

Du kan roligt booke Cabaret Bohemia hvis du står og mangler små kække indfald, et stort åbningsnummer, et kæmpe fjer finale act, optrædende cigaretpiger, en mini cabaret eller den helt store pakke på tre timer med op til 12 professionelle artister!

 

Varighed: 30-180 min.

LOOK-A-LIKES

Vil du have en bid af det glamourøse Hollywood med til din fest?  Er fødselaren stor fan af en verdenskendt A-kendis? Drømmer du om at vedkommende dukkede op til festen og gav et nummer?

Nu har du muligheden for at få dit idol til at optræde til DIN fest! Tinus er nemlig kendt som 'Manden med de 1.000 ansigter' og vil kunne transformere sig om til hvem du måtte ønske. Derud over har han flere af landets bedste look-a-likes i sin fold. Så mulighederne er mange. F.eks Cher & Dolly Parton (se billedet), Madonna, Liza Minnelli, Betty Midler, Michael Jackson, Tina Turner,  Jessica Rabbit, Sia, Mariah Carey m.f. 

Skulle karakteren ikke ligge i vort repetoire, designer vi den specielt til jeres arrangement. Det er også en mulighed, at kombinere kendisserne.

 

Varighed: 5-30 min.

TINUS_DIOR_1.jpg
KONFERENCIER & VÆRTINDE

Du har også muligheden for at sammensætte en mini koncert til dit arrangement. Tinus medbringer selv lydanlæg og en afvikler og leverer et betagende sangshow, kun afbrudt af muntre kommentarer og lumre vittigheder. Et potpouri af gamle viser, storslåede musical numre, swingende jazz og masser af gammeldaws cabaret. En helhedsoplevelse på op til 1,5 time, som oveni købet kan afsluttes med et af hans mest populære burlesque shows, som The Grand Finale!

Tinus har en højtudviklet timing, bh'en fuld af rappe replikker og et altid sjask vådt glimt i øjet. Desuden besidder han en veltrænet situationsfornmemmelse, der altid går lige til stregen og aldrig over!

Vi garanterer at der ikke blir et sæde tørt!

Showet kan bestilles på dansk eller engelsk!

 

Varighed: Efter ønske.

QUICK CHANGE SHOW

 

Quick Change er en af verdens bedst hemmeligholdte kunstformer, hvor kostumerne skifter lige for næsen af dig - mange gange!

Tinus er en af de eneste i Danmark, der er i stand til at udføre denne slags acts! Ikke nok med det, så synger han også live imens!

Lad dig forføre af det imponerende rokokoshow, mens du anstrænger dig for ikke at blinke. Du vil nemlig ikke misse de lynhurtige kostume skift!

 

Dette show inkluderer 2-4 smukke dansepiger.

Varighed: 5 min.

31956161_1598807606833298_88105215353421

CAN CAN SHOW

 

Som i det gamle Moulin Rouge i Paris, disker Tinus her op med et vaske ægte og nostalgisk Can Can show! Pigerne er vilde og smukke med kække hvin og våde glimt i øjnene. Numret bygger sig elegant op og resulterer i en høj-energisk og pulserende koreografi. 

Betragt de detaljerede og smukke kostumer på de spændstige og smidige danserinder.

Showet kan bestilles med 3, 4 eller 5 dansepiger.

Varighed: 5 min.

SAMBA SHOW

 

Lad Tinus og hans piger tage dig en tur med til Rio de Janeiro's sprudlende og farvestrålende sambaoptoger! Her tilbydes et show hvor hud, glimmer og fjer er i særdeles højsæde! Showet er et glimrende input på store såvel som små scener.

Lad dine gæster blive blæst tilbage i stolene med dette høj-energiske nummer!

Showet kan bookes med 3, 4, 5 dansere.

Varighed: 4 min.

DEN FALSKE TJENER

 

Tinus har lavet 'Den Falske Tjener' shows i over 10 år! Konceptet er ældgammelt og yderst populært ved mange fester, receptioner, julefrokoster, middagsselvskaber og sammenkomster.

I løbet af middagen, glider Tinus ubemærket ind blandt tjenerstaben. Han starter ud som en troværdig tjener, på lige fod med resten af holdet. Men i løbet af aften bliver han løssluppen og begynder i det små, at opbygge en underligt morsom adfærd. Det hele eskalerer i at han tildrager sig det fulde fokus, hiver publikummer op og laver sjov og ballade med aftens gæster. Et godt og yderst underholdende indslag til DIN fest!

Denne pakke kan også kombineres med nogle af hans populære cabaret acts, som f.eks viser, musical sange, showgirls, dansepiger, can can show eller samba piger i storslåede kostumer!

Varighed: Mellem 60-90 min

 

DEN FALSKE FOTOGRAF

Tinus har igennem de sidste 10 år, finpudset sin karakter som 'Den Falske Fotograf'. Der er jo ingen der tænker nærmere over, at en anonymt klædt, nydelig ung mand, sniger sig langs panelerne og i smug fotograferer aftenens gæster.

Men når han pludselig ikke kan finde sin fotolinse og må under dugen for at finde den, går ombord i buffeten sammen med gæsterne eller sætter sig ved en ledig plads omkring bordet og begynder at sludre med mormor, så går det så småt op for selvskabet at der er noget i gærde. 

Fotografen 'Joey' slutter af i fuld fokus og kan sagtens lokkes til at gi et nummer!

Varighed: 60 min.

 

BURLESQUE WORKSHOP

Tinus' BURLESQUE WORKSHOPS er yderst populære. De er oftest booket ved tøseaftener og polterabends. 

En BURLESQUE WORKSHOP forløber sig som følger:

I ankommer til Tinus de Schunard's private gemakker (The Bohemian Residence), i hjertet af København til aftalt tid.

I medbringer høje hæle, drinks og godt humør.

Tinus forklarer kort om burlesquens oprindelse. 

Alle hopper i deres stiletter og vi går igang. Vi laver forskellige 'over-gulv' øvelser, hvor i bl.a vil blive styrket i balance, smidighed, holdning, attitude og elegance.

En sjov og sammenrystende oplevelse for kvinder og mænd i alle aldre. Et perfekt og uventet pitstop på ruten. Egnet til hold på 6-25 pax. Varighed: 60-90 min.

Det er også muligt at få Tinus ud til jeres fest. Her skåner han selvfølgelig ingen for sine rappe replikker om kvinder og deres måde at bevæge sig på! 

 

BURLESQUE PHOTOSHOOT

Ta' en tur tilbage i tiden!

Det blevet tid til at pleje DIN indre Diva! 

 

Nu tilbyder Tinus de Schunard, nemlig eksklusive photoshoots i The Bohemian Residence. En glamourøs oplevelse til dig, som ønsker en mindre billedserie af dig selv, med unikke skellerier fra en en svunden tid. Du vil blive sminket og stylet som en 1920'er - 1940'er-dronning og fulgt trygt igennem en oplevelse, hvor DU, dekadence og luxus, er i højsæde. Efter shootet, vil 5 af dine bedste billeder blive nøje udvalgt, redigeret og sendt til dig i høj opløsning. 

Så går du med en drøm om at sætte DIN indre diva fri for en aften, så tilbydes her en professionel mulighed, for at realisere netop det. 

 

Der vil blive serveret kølig champagne under shootet.

Varighed: Ca. 2 timer.

 

Tinus_Telegram.jpg

TINUS TELEGRAM

 

Nu har du muligheden for at sende dine nære, et vaske ægte 'Tinus Telegram'!

Har din kollega fødselsdag, skal svigermor fejres eller har du brug for at overraske dit selvskab med et ganske særligt indslag? Så er 'Tinus Telegrammet' det helt rigtige valg. Tinus dukker personligt op, udsmykket som en kæmpe buket blomster og overrækker den gave i ønsker, synger en fødselsdags sang eller overbringer en hilsen fra afsenderen.

Dette produkt kan skræddersyes, så det opfylder DIN idé om den perfekte og overraskende gave.

Varighed: Ca. 5 min.incl meet'n'greet og billeder.

SKRÆDDERSY DIT EGET SHOW

Sidder du med en fantastisk ide til dit arrangement og mangler en kreativ hjerne til at føre den ud i livet? Så tal med Tinus!

Han er nemlig multitalentet bag alt hvad han står og går i! Alt fra scenografi, koreografi, indstudering, musikvalg, mix, styling, make-up, tamburering af parykker, skræddersyning af kostumer fra bunden og meget, meget mere! 

Så hold dig endelig ikke tilbage - Tinus er fuld af gode idéer! 

 

LEJ 'THE BOHEMIAN RESIDENCE'
Du har nu mulighed for at leje Tinus' private gemakker, også kaldet 'The Bohemian Residence'.
Tinus har samlet og bygget hele sit liv, for at kunne etablere sig i en Moulin Rouge-hybel uden lige, midt i hjertet af København! Hvorend øjet falder, vil du kun se genstande fra tidsperioden 1800-1940. Han har gennemført stilen således, at så straks du træder ind, tages du tilbage til en tid, omgivet af brokade tapet, klunke gardiner, tung velour, guld ornamenter, snirkler og snørker, store håndknyttede tæpper, saloon klaver, garderobe, charmerende madame blå-køkken med rød/hvid ternede gardiner, blodrødt sovekammer med draperinger på væggene, lysekroner og guldstatuer.
Lej 'The Bohemian Residence' på time- eller dagsbasis til photoshoots, film scener, musikvideoer, foredrag eller mindre fester med optil 50 gæster.