top of page

UNDERVISNING

HIGH HEEL/BURLESQUE WORKSHOP

Tinus´ High Heel/Burlesque Workshops har over den sidste årrække spredt sig som ringe i vandet, når det kommer til at lære at finde sig til rette på de høje hæle. Det gælder både privatarrangementer, firmafester, polterabends og mere. 
Workshoppen tager 60 min. og forløber sig som følger:
I ankommer i Haus of Tinus, beliggende ved Valby station til aftalt tid. I medbringer drinks, høje hæle og godt humør. Tinus forklarer kort om burlesquen's oprindelse og hvorfor høje hæle har så gavnlig en indvirkning på en kvindes fysik.
Vi laver forskellige over-gulv øvelser, hvor i bl.a vil blive styrket i balance, smidighed, holdning, attitude og elegance. Arrangementet kan afsluttes med en særlig overraskelse, værende en improviseret dans fra hovedpersonen, til burlesquen´s bumpende rytmer. 
En sjov og sammenrystende oplevelse for alle køn i alle aldre. Et perfekt og uventet pitstop på ruten.
Det er også muligt at få Tinus ud til jeres arrangement. Her skåner han selvfølgelig ingen for sine rappe replikker om kvinder og deres måde at bevæge sig på!

Egnet til hold på 6-25 pax.

Book

MAKE-UP WORKSHOP

Book
26197924_10212411359813015_196930755421462018_o.jpg

Tinus har arbejdet som professionel make-up artist i 12 år og er den rette læremester, når det kommer til beauty og glam!
Som noget nyt tilbyder Tinus at invitere dig indenfor i hans farvestrålende garderobe og trin for trin tage dig igennem de mange steps make-upperne kræver. 
Du vil lære om skinprep, contour, highlights, blending, flydende liner, holdbar makeup samt tips og tricks der sikrer dig et flawless look. 

Workshoppen tager 60 min og vil foregå i Haus of Tinus, lige ved Valby Station.

Du kan ydermere sende en uforpigtende forespørgsel, hvis du ønsker at få lagt din make-up af Tinus.

KONSULENT

Tinus har mange kompetencer indenfor scenetilstedeværelse og selviscenesættelse. Søger du rådgivning indenfor make-up, styling, graciøsitet, stage presence eller stiletgang, er Tinus manden du mangler.
Han er ofte tilknyttet som konsulent på shows, forestillinger, modeshows og photoshoots og kan med sin erfaring og kunnen bidrage, til at højne niveauet af din opgave.
Tinus har altid ærmet fuld af brugbare tiltag og gode idéer og er tit ham der bliver sat ind, for at garantere et professionelt og tjekket resultat.

Tal med os om dit projekt og dine visioner og lad Tinus tage dem til uanede højder.


 

TLC TIMER

'TLC' står for 'Tinus Love & Care'. 

Selvom Tinus ikke har uddannelse i terapi, psykologi eller coaching, får mange stor glæde af hans erfaring, energi og gode råd. Tinus har gået i livets skole og levet et liv, hvis indhold på mange måder svarer til en livsklog ugle på 80!

I samtaler med Tinus rundes med stor respekt, de emner du selv ønsker at bringe på banen. Sammen pilles samtalerne fra hinanden, kigget efter i sømmene og samlet igen på behørig vis. Der er ikke noget man ikke kan tale om her, hvilket giver dig et sikkert og trygt rum med højt til loftet at være i. Tabuer, traumer, seksualitet og mønstre er oftest det der bringes på bordet, sammen med selvudvikling, manøvrering i giftige bekendtskaber og ønsket om et bedre selvværd. 
TLC-timerne er her for at nedbyde tabuer
, opbygge personlig tillid og gøre dig til et bedre, gladere og større menneske end nu var igår.

Timerne kan købes som solotimer eller i form af et klippekort med en rabat. 

KontaKt

  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
2020 06 tinus b.PNG
bottom of page